jueves

GANDALF GAVAN

Gandalf Gàlvez: Berlín 1975
resideix i treballa a Nova York i és catedràtic de la Universitat de Columbia.

El seu treball bàsicament imprimeix la relació entre l’inconscient, utilitzant imatges de revistes. Segons ell diu:”per a mi és com l’encert de la creació de la força”. La seva proposta conceptual pot veure’s com un qüestionament de la realitat que ens envolta. Són visions que produeixen cert neguit i vertigen al contemplar-les. Una proposta plena de suggeriments estètics que fa que ens preguntem que és el real i el que veuen els nostres ulls. La seva capacitat d’estirar, de captivar, de congelar el temps està present en la seva obra, el temps sembla estar als llimbs.
La seva obra té tanta informació que se’l converteix en un cronista intemporal i molt actual.L’obra del Gandalf Gàlvez ens va captivar per la seva plasticitat i el discurs del seu concepte, l'englobem dins l'àmbit de crítica social.


Alhora també ens va interessar tot el seu discurs entorn del món de l’art de la nostra època, aquí observem una mica que el camí o mètode que utilitzem a l’hora d’adquirir una peça es va complint, busquem gent compromesa amb el món de l’art, que desenvolupi un discurs actual i una acurada realització dels seus treballs.